Gourmetrummet®

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Är du ny kund?

delikatesser på nätet
Tillbaka
2019-10-28
Köttsoppa med rödbeta och äpple

Proteinrikt kött tillsammans med nyttiga rotsaker och äpplen piggar upp och ger energi.

4 Port

1 msk olivolja
250g magert nötkött, ansat på fett och tärnat
1 lök, finhackad
600g färska rödbetor, grovt rivna
1 stor morot, grovt riven
1 äpple
1 tsk milt paprikapulver
1 tsk hel kummin
1 tsk fänkålsfrön
1 liter köttbuljong
1 msk rödvinsvinäger
150g grekisk yoghurt
2 msk hackad färsk dill
salt och peppar

 

Hetta upp olivoljan i en stor kastrull, lägg i köttet och bryn det runt om på medelvärme i 5 minuter. Tillsätt löken och stek i 5 minuter under omrörning, tills den fått färg. Tillsätt rödbetor, morot och rivet äpple. Strö över paprikapulver, kummin, och fänkålsfrön, häll därefter i buljongen. Tillsätt vinägern och koka upp under omrörning. Sjud under lock, rör om då och då, i 45 minuter eller tills köttet är mjukt.

Smaka eventuellt av med salt och peppar när soppan är klar. Häll upp soppan i varma skålar, garnera med yoghurt och dill, servera genast.


2019-10-28
Lentejas con chorizo

Linser med chorizo är rätt och slätt namnet på den här rätten med spanskt ursprung. Rustik soppa som klarar sig själv på spisen med du gör annat.

3,5 dl linser
250 g chorizo, skivad
4 vitlöksklyftor, oskalade
en stor potatis, skalad och tärnad
2 morötter, skalade och tärnade
½ lök, hackad
Vatten eller grönsaksbuljong
1 msk Rökt mild paprikakrydda
Extra Jungfruolivolja
Salt

Skölj linserna. Lägg linser, chorizo, vitlöksklyftor, morötter och potatis i en stor kastrull.
Häll över vatten eller buljong, så det täcker och blir minst tre fingrar över ingredienserna. Koka upp och låt sjuda utan lock, rör om ibland.
Stek löken i olivoljan tills den fått färg, krydda med paprikan. Häll över löken i kastrullen, salta.
Låt koka i 45 minuter. Ta upp vitlöken med en hålslev, skala och pressa den, och häll tillbaka i grytan.
Klart!

Se mer
2019-10-22
Brownies

Du behöver
Receptet gäller för 24 st

100g Hasselnötter Piemonte
200g smör
1½ dl Kakaopulver Valrhona
3 ägg
3 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver

Sätt ugnen på 175°.
Lägg bakplåtspapper i en fyrkantig form, ca 20*30 cm.
Hacka nötterna.
Smält smöret och rör ner kakao.
Rör ihop ägg och socker i en bunke. Vänd ner kakaoblandningen, salt, vaniljpulver, nötter och mjölet blandat med bakpulver. Bred ut smeten i formen.
Grädda i mitten av ugnen 20-25 min. Låt svalna och skär kakan i rutor. Förvara i kyl.

Se mer
2019-10-22
Krämig vegetarisk gryta med dijonsenap dragon

Du behöver

1 kg potatis, gärna rödskalig
olivolja Extra Virgin Olivolja Affiorato
salt
600g quornbitar
0,5tsk salt
0,5tsk peppar
2 msk rapsolja, att steka i
3 klyftor vitlök
1 gul lök
4 dl crème fraiche (kan bytas till havre fraiche)
2 tsk mörk soja
1 msk äppelcidervinäger
4 msk dragon, torkad
2 msk grönsaksfond
2 msk Dijonsenap Dragon 
8 soltorkade tomater, klippta i bitar

Till servering
Blandad sallad

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader.
Skiva potatisen i 0,5 cm skivor. Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper. Salta potatisen. Ringla över olivolja. Baka i ca 25 minuter.
Salta och peppra quorn. Stek quorn i rapsolja. Hacka lök och vitlök. Stek lök och vitlök i stekpannan med quorn på medelvärme i ca 5 minuter.
Tillsätt quorn, vinäger, crème fraiche, dragon, fond, senap och soltorkade tomater. Rör om så allt blandas väl. Låt puttra 5 minuter.
Servera med potatisen och gärna en sallad.

Se mer
2019-10-22
Svensk pizza med salami och oliver

Du behöver

16 skivor bröd (Tex Pågen Äntligen ca: 40 g/st)
160g riven västerbottenost
3dl tomatsås Passata Tomatsås Pomodori
160g oliver Svarta Picholine Oliver
400g skivad salami Salami Black Garlic
240 g mozzarella Buffelmozzarella DOP
1 kruka färsk basilika

Lägg brödskivorna på bakplåtar. Fördela västerbottenosten över brödet och grädda i ugn 2 minuter på 225°. Bred på ett tunt lager tomatsås. Lägg sedan på oliver, salami och mozzarella på toppen. Grädda i ugn 5 minuter på 225°. Strimla basilika och strö över.

Se mer
2019-10-22
Lyxig Tryffeldipp

Du behöver

Dipp
2 dl crème fraiche (34 %)
0,5-0,75 dl parmesanost, riven
0,5 krm salt
0,5 tsk tryffelolja

Servering
200 g lättsaltade krispiga chips

Gör så här

Blanda ihop crème fraiche, riven parmesan och salt.
Smaksätt med tryffelolja, droppa helst i lite åt gången och smaka av.
Servera dippen med lättsaltade chips.

Se mer
2019-10-22
Vegansk Lasagne

Vegansk lasagne är inte bara nyttigt och väldigt gott, det är dessutom väldigt enkelt att laga! I det här receptet har vi gjort en härlig fyllning med morötter, lök och squash och toppar sedan lasagnen med tofu, pinjenötter och cocktailtomater. Mumma!

Ingredienser
Antal portioner 4

Grönsaksfyllning
3 st morötter
2 st gula lökar
1 st squash
olja
1.5 msk basilika
1 krm cayennepeppar
1 msk El Avion Rökt Mild Paprika 
0.5 tsk salt
2 burkar krossade tomater

Vit sås
5 g mjölkfritt smör
4 msk vetemjöl
8 dl sojadryck
2 krm salt
1 krm Santa Maria Vitpeppar Malen

Montering av lasagnen
1 paket äggfria lasagneplattor
250 g naturell tofu
1 ask cocktailtomater

Gör så här
Sätt ugnen på 220 °C.

Grönsaksfyllning
Skala och finriv morötterna. Finhacka löken och tärna squashen.
Fräs alla grönsaker mjuka i olja en stor stekpanna.
Tillsätt kryddor och krossade tomater. Låt såsen koka ihop ca 4 minuter på svag värme.

Vit sås
Smält mjölkfritt smör i en tjockbottnad kastrull på svag värme och rör ner mjölet.
Tillsätt mjölken lite i taget, vispa hela tiden och låt såsen koka upp.
Tillsätt kryddor och låt såsen koka ca 2 minuter.

Lasagne
Varva grönsaksfyllning, sås och lasagneplattor i en stor, smord ugnsfast form (ca 2.5 liter). Avsluta sista lagret med vit sås.
Skiva tofun tunt och fördela i såsen. Toppa med halverade cocktailtomater.
Strössla över pinjenötter och dra ett varv Santa Maria rocksalt över lasagnen.
Tillaga lasagnen i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter. Stick i lasagnen med sticka eller smal kniv för att se så den är mjuk och genombakad samt har fin färg på ytan.
Garnera med färsk basilika och servera med grönsallad.

Se mer
2019-10-09
Bavette med Pesto alla Genovese, haricots verts och potatis

Bavettepastan kommer precis som peston ursprungligen från Genua i Ligurien och är gjord för att fånga upp smakerna i den klassiska gröna såsen.

För 4 Pers

200g haricots verts
2 mellanstora potatisar
400g bavette
Extra jungfruolivolja
Parmesan
Pesto alla Genovese

Skölj bönorna och koka dem i saltat vatten, ställ åt sidan. Skala och tärna potatisen och koka i rikligt med saltat vatten. När potatis nästan är klar, lägg i pastan och låt den koka med. Låt potatisen och pastan rinna av tillsammans, lägg i en skål tillsammans med bönorna, ¾ av pestoburken och strö lite riven parmesan över.

Orginalrecept från Costa Ligure

Se mer
2019-10-09
Vegolasagne med Pesto alla Genovese

Fantastisk vegolasagne med rökt scamorza och ekologisk basilikapesto.

För 4 Pers

400g lasagneplattor
500ml bechamel
200g mozzarella
200g rökt scamorza
200g pesto alla genovese
100g parmesan

Sätt ugnen på 180°.
Gör i ordning bechamelsåsen och täck med plastfolie för att hålla den fräsch.
Tillaga lasagneplattorna efter anvisningarna på paketet. Tärna mozzarella och scamorza, riv parmesanosten grovt. Blanda ner peston i bechamelsåsen, häll i lite mjölk om blir det för tjockt. Stryk ut pesto- och bechamel-blandningen i botten på en gratängform, sedan ett lager lasagneplattor, och till sist osten. Varva tills allt är slut, och avsluta med ett tjockt lager bechamel och pesto.
Sätt in i ugnen ca 20 minuter, vänta 5/10 minuter efter du tagit ut den innan du serverar den.

Orginalrecept från Costa Ligure

Se mer
2019-10-07
Pissaladière

För 4 pers

en stor klick smör
extra jungfruolivolja
3 stora rödlökar, tunt skivade eller skurna i klyftor
2 msk NoMu Provencal rub
1 pkt färdig smördeg
1 burk sardeller
8 soltorkade tomater, hackade
12-16 svarta oliver, urkärnade och hackade
havssalt
svartpeppar
färsk basilika, till garnering
basilikapesto (valfritt)

Smält en klick smör tillsammans med en rejäl skvätt olivolja i en stekpanna. Tillsätt lök och NoMu Provencal rub och bryn några minuter. Sänk värmen och stek i 20 minuter eller tills löken mjuknat och blivit söt i smaken. Ta av från plattan och låt svalna.

Sätt ugnen på 200°. Rulla försiktigt ut smördegen till en rektangel på ½ cm tjocklek och vik upp ut en kant på ca 2cm runtom. Fördela löken jämnt över degen och lägg sardellerna i ett rutnät ovanpå. Strö över de hackade oliverna och tomaterna. Krydda med havssalt och svartpeppar. Var sparsam med saltet eftersom sardellerna har en naturlig sälta.   

Tillaga i ugn i ca 20-30 minuter, tills degen fått färg.

Ta ur ugnen och låt svalna lite innan du garnera med färsk basilika och några klickar pesto innan servering.

Orginalrecept från NoMu

Se mer
2019-10-07
Grönsakssoppa med brödkrutonger

En grönsakssoppa är inte bara mättade och värmande såhär på höstkanten, det är också ett perfekt sätt att rensa bland grönsakerna i kylskåpet.

För 4 Pers

Soppa:
1 msk extra jungfruolivolja
1 msk smör
1 lök
½ purjolök
1 tsk NoMu One For All rub
1 krossad vitlöksklyfta
2 skalde stora morötter
2 stjälkar selleri
250g skalad potatis
1 burk ekologiska krossade tomater
1 tsk socker
5 dl grönsaksbuljong
2 burkar cannellinibönor, sköljda och avrunna
½  squash
en klick crème fraiche eller grädde

Krutonger:
5 skivor ciabatta, tärnad
2 msk extra jungfruolivolja

Tärna grönsakerna. Värm olivolja och smör i en stor gryta och fräs löken tills den är mjuk och genomskinlig. Lägg i purjolöken, NoMu One For All krydddan och vitlöken och låt bryna en minut eller två. Häll sedan i potatis, selleri och morötter, rör om ordentligt och låt puttra tills de mjuknat. Häll i tomaterna, sockret, cannellinibönorna och grönsaksbuljongen, lägg på locket. Koka upp och låt sjuda tills grönsakerna är genomkokta.

Lägg i den tärnade squashen och låt koka med i ca 5 minuter. Ta soppan av plattan och mixa slät med mixerstav, smaka av med salt och peppar vid behov. Häll i en skvätt grädde eller en klick crème fraiche vid servering.

För att göra krutonger:
Lägg den tärnade ciabattan i en het stekpanna och häll över olivoljan. Rör om ordentligt och stek tills brödet blir gyllene och krispigt. Gör krutongerna precis innan servering så de håller sig krispiga.

Orginalrecept från NoMu

Se mer
2019-06-18
Picanha på Rostad Ciabatta med Senapsgrädde

Pichanha är en styckdetalj med ursprung i Brasilien som börjat bli populär här hemma. Fråga efter rostbifflock med kappa (fettrand) i butik.

Tillagningstid 55 min
För 4 pers

Senapsgrädde:
2,5 dl grädde
3 msk Dijonsenap (eller mer för dig som föredrar starkare smak!)
En liten näve hackad bladpersilja
Svartpeppar

Picanha:
1 Picanha (rostbifflock med kappa)
Extra Jungfruolivolja
NoMu BBQ Rub

Ciabatta toast:
1 Ciabatta
Extra Jungfruolivlolja
En näve ruccola


Häll grädden i en liten kastrull och sjud över medelvärme tills den kokat ner till en tredjedel. Ju längre du kokar desto tjockare blir såsen. Ta av kastrullen från plattan och vispa i senap och persilja, smaka av med svartpeppar och ställ åt sidan.

Skär ut ett rutmönster i fettet på rosbifflocket, krydda generöst med NoMu BBQ Rub, gnugga sedan in olivoljan.
Grilla 3 minuter per sida för medium rare, lägg till 2 minuter per sida om du hellre vill ha medium. Låt köttet vila i 10 minuter innan servering.

Värm på senapsgrädden och pensla några skivor ciabatta med olivolja. Grilla dem sedan lätt. Skär köttet i tunna skivor och lägg på brödet tillsammans med en klick senapsgrädde och garnera med ruccola. Servera genast.

 

Orginalrecept från NoMu

Se mer
2019-05-27
Kall tomat- & basilikasoppa

För 4 pers

4 mogna tomater
10 färska basilikablad
1 färsk lök
1/2 grön paprika
2 msk Clovis sherryvinäger
4 msk olivolja
1 krm salt
Några rundor med pepparkvarn
80 g riven parmesanost

 

Skölj och skala alla grönsaker.

Lägg alla ingredienser utom parmesan i mixerskålen och mixa slätt. Verkar soppan tjock kan du tillsätta lite vatten och mixa igen. Smaka av. Häll upp i bodegaglas och ställ kallt.
Förvärm ugnen till 200°. Lägg ut cirklar av parmesan på en plåt med bakplåtspapper, skjut in en tandpetare av trä i varje. Värm i ugnen i 4 minuter, låt svalna helt innan du tar loss ”parmesanklubborna” från pappret. Dekorera varje glas med en parmesanklubba och en bit färsk parmesan. Klart att servera!

Orginalrecept från Clovis

Se mer
2019-05-27
Smörgås med chèvre, avokado och hallon

För 4 pers

4 skivor lantbröd
1 avokado
4 till 6 hallon
3 syltlökar
Färsk getost
2 msk olivolja
1 msk Champagnevinäger
Salt
Nymald peppar

Skär syltlöken och avokadon i skivor.
Bred färsk getost på fyra skivor lantbröd.
Lägg på avokado, syltlök och bitar av hallon. Salta och peppra.
Blanda olivoljan och vinägern ordentligt och häll över smörgåsarna.
Njut!

Orginalrecept från Clovis

Se mer
2019-05-09
Lime & Kokoscheesecake

Denna sammetslena cheesecake är superlätt att göra och ett underbart sätt att använda Thursday Cottages krämiga curd. Receptet funkar lika bra med deras Lemon Curd, byt bara ut en lime mot en citron i ingredienslistan. Kokosen i cheesecakebottnen kan även bytas ut mot några teskedar torkad ingefära eller kardemumma för den som föredrar det. Bered den helst en dag i förväg.


Tillagningstid: 30 Min + 6-24 timmar i kyl

För 8-10 Pers

Ingredienser:
Till botten
200g söta kex (ex. Brago)
75g smält smör
1 msk riven kokos

Till smeten
1 Burk Thursday Cottage Lime Curd
500g mascarpone
Rivet skal och juice av 1 lime
Florsocker till dekor

Förvärm ugnen till 180°C
Smörj kanterna på en springform på 20cm och täck botten med bakplåtspapper.
Lägg kexen i en fryspåse och krossa dem med en brödkavel. Häll i en skål tillsammans med kokos och smör, blanda väl. Pressa ner i botten på bakformen. Grädda i ugn 15 minuter, ställ åt sidan och låt svalna.
Mixa lime curd, mascarpone, limeskal och juice väl. Häll smeten över kexbotten och jämna ut med baksidan av en sked. Ställ i kylen och låt stelna i mellan 6 till 24 timmar, ju längre desto bättre.
Ta bort kanten på formen innan servering och sikta över florsocker.

Se mer
2019-04-15
Cavatelli med bläckfisk och bondbönscreme

Affiorato olivolja med sin subtila smak gifter sig perfekt med den milda bläckfisken. Toppa gärna med hackad tomat vid servering.

För 4 personer
Tid 40 minuter + 10 timmar för bondbönorna

320 gram Cavatellipasta
500 gram torkade bondbönor
200 gram bläckfick
50 gram selleri
30 gram lök
Galantino Affiorato olivolja
1 klyfta vitlök
färsk persilja

Blötlägg bondbönorna i 10 timmar.
Skölj av bönorna och häll i en kastrull tillsammans med vatten, selleri, lök och salt. Låt sjuda i 30 minuter.
Ta bort från värmen när sellerin och löken är genomkokt och mixa tillsammans med olivolja till en slät puré. Skölj och rensa bläckfisken under rinnande vatten, skär i bitar. Värm 2 msk olivolja i en panna och bryn vitlöken, lägg i bläckfisken och låt steka några minuter.
Koka pastan al dente och vänd sedan ner den i bläckfisksåsen. Portionera ut bondbönspurén på tallrikar och häll över bläckfisksåsen. Ringla över olivolja.

Originalrecept från Galantino

Se mer
2019-03-28
Ugnsbakad lax med grönsaker och inlagd citron

Stressiga dagar är ugnsrätter som himlasända. Med det här enkla receptet fixar du snabbt och lätt en näringsriktig måltid. Laxen bidrar med omega-3 och grönsakerna ger en välkommen vitaminboost.
 

Tillagningstid 40 min
Till 4 Pers

4 laxfiléer
20 körsbärstomater
250g champinjoner
200g sockerärter
4 klyftor Inlagda citroner från Marocko 
1msk riven ingefära
rostade sesamfrön

till såsen:
2msk sesamolja
3msk soja
3msk teriyakisås
Svartpeppar
Himalayasalt

Förvärm ugnen till 200°C.
Lägg laxfiléerna i en smord ugnsform tillsammans med svampen, sockerärterna och körsbärstomaterna. Pressa citronklyftorna över och lägg dem sedan i formen med resten av grönsakerna. Strö över den rivna ingefäran.
Häll samman ingredienserna till såsen och rör om, häll över ugnsformen. Strö över sesamfrön och blanda alltsammans ordentligt med händerna.
Grädda i ugn i 20 minuter.
Klart!

Orginalrecept från Belberry

Se mer
2019-03-13
Gratinerad potatis med kantarell och snigel

Gratinerad potatis med kantarell och snigel

För 4 personer
Tillagningstid 30-45 minuter

Ingredienser:
4 stora potatisar
24 Bougorgnesniglar
50g kantareller
Ströbröd

Till vitlöksbéchamel:
2,5 dl mjölk
25 g smör
1 msk mjöl
2 klyftor hackad vitlök
2 msk hackad färsk persilja

Tvätta potatisen ordentligt men lämna skalet på. Ångkoka i 20 minuter, låt svalna. Dela dem sedan på längden och gröp ur dem.
Låt sniglarna (och kantarellerna, om du använder konserverade) rinna av, skär kantarellerna i bitar. Garnera varje potatishalva med 3 sniglar och en tesked kantareller. Förvärm ugnen till 200°C.
Förbered vitlöksbéchamelen genom att smälta smöret i en kastrull på låg värme. När det är helt smält häll i mjölet och vispa kraftigt. Häll i en tredjedel av mjölken under omrörning, fortsätt hälla i mjölk och vispa tills den är slut. Rör ned den hackade vitlöken och persiljan, blanda väl.
Häll bechamelen över potatisen, strö över ströbröd och lägg i en gratängform. Grädda i ugn 5-10 minuter, tills de blivit gyllene.

Recept från Sabarot

Se mer
2019-03-07
Hallon & Gincocktail

En uppfriskande Hallon- & Gincocktail, perfekt som aperitif

Till en cocktail

4 cl Gin
1 cl Hallonvinäger
1 cl Hallonlikör
2 tsk råsocker
5 frysta hallon
Tonic

Häll gin, hallonvinäger, hallonlikör och råsocker i ett glas. Blanda noggrant.
Tillsätt några isbitar och de frysta hallonen, tillsätt sedan tonicen.
Dekorera med mintlöv och en remsa citronskal.

Recept från Clovis

Se mer
2019-03-07
Rödbetspålägg

Lyxa till vardagen med ett hemmagjort pålägg med smak av rödbetor. Funkar såklart lika bra som dipp till grönsaker eller chips!

För 4 Pers

1 kokt och skalad rödbeta
50g cashewnötter
2 msk hallonvinäger
2 msk grädde
1 msk hasselnötsolja
salt & espelettepeppar*

Krossa cashewnötterna i en mixer. Tillsätt bitar av rödbeta, hallonvinäger, grädde och hasselnötsolja. Smaksätt med salt och espelettepeppar, mixa en gång till för att blanda.  Krydda igen efter behov.

*Kan bytas ut mot Aleppopeppar eller vanlig paprika

Recept från Clovis

Se mer
2019-03-07
Tiramisu med Hallonvinäger

Somrig tiramisu med jordgubbar, björnbär och hallon. Hallonvinäger ger den här efterrätten ett extra lyft.

För 4 Pers

300g jordgubbar
100g hallon
100g björnbär
2 msk hallonvinäger
2 msk florsocker
250g mascarpone
2 färska ekologiska ägg
8 savoiardikex
½ dl strösocker
½ vaniljstång
Myntablad till dekoration
 

Lägg undan 2 jordgubbar, 4 björnbär och 4 hallon till dekoration.  Skär reste av jordgubbarna i bitar och koka dem tillsammans med några hallon, hallonvinäger och florsocker i 15 minuter till en kompott.
Sila kompotten (spara saften!) och låt svalna till rumstemperatur.
Vispa äggvitan fast. Vispa mascarpone, strösocker och äggulor och fröerna från vaniljstången.
Vänd försiktigt ner den vispade äggvitan i mascarponekrämen.
Lägg ett kex i botten på 4 formar, häll över en matsked vardera av jordgubbssaften och täck med mascarponekräm.  Lägg i ett nytt lager kex och jordgubbskompott, lite jordgubbsaft, björnbär och hallon och avsluta med mascarponekrämen. Ställ kallt i ett par timmar. När det är dags att servera dekorerar du med bären du sparat och några blad mynta.

Recept från Clovis.com

Se mer
2019-03-07
Krämig Vinägrett med Champagnevinäger

Perfekt till en somrig sallad med krispiga blad, majs, tomater och haricots vert.
För 4-6 Pers

1,5 dl filmjölk
2 msk grädde
2 msk Clovis Champagnevinäger
1 msk flytande honung
1 msk hackad gräslök
Salt
Peppar

Blanda filmjölk, grädde, champagnevinäger och flytande honung i en skål, vispa upp. Tillsätt hackad gräslök, salt & peppar. Förvara kallt till servering.

Recept från Clovis

Se mer
2019-02-22
EXOTISK PANNA COTTA

Panna cotta är en klassiker som alltid funkar, den ser bra ut på tallriken och den smakar ljuvligt. Den syrliga smaken av ananas ger en läcker tropisk touch och lyfter desserten till nya höjder.

 

Tillagningstid: 20 Min + 6 Tim i kyl

För 4 Personer
Ingredienser

Till Panna Cotta
1 dl mjölk
3 dl vispgrädde
20 g vaniljsocker (ca 1 & ½ msk)
2 dl Belberry Dessertsås Ananas & Kokos
3 ark gelatin (4g)

Garnering
4 skivor ananas
Citrongräs
Kokosflingor
2 dl Belberry Dessertsås Ananas & Kokos

1. Blötlägg gelatinarken i en skål kallt vatten. Koka upp grädde, mjölk och dessertsås med vaniljsockret.

2. Ta bort kastrullen från plattan och lägg i de mjuknade gelatinarken, rör om så de löses upp helt.

3.  Fördela gräddblandningen i 4 formar och ställ in i kylen i 6 timmar.

4. Skeda upp Ananas & Kokos-sås på desserttallrikar och vänd över pannacottan

5. Toppa din dessert med färsk ananas, kokosflingor och citrongräs

 

Njut!

Se mer
Gourmetrummet®

Gourmetrummet levererar delikatesser med fantastisk smak & design direkt hem till dig.

delikatesser på nätet
Säker e-handel med


delikatesser på nätet

dhl_logo klarna_logo mastercard_logo visa_logo