Te & Kaffe - Gourmetrummet®

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Är du ny kund?

delikatesser på nätet

TILL MENY
deli   Din delikatessbutik online       Snabb leverans 1-3 dagar       Fri frakt
deli   Din delikatessbutik online
  Snabb leverans 1-3 dagar
  Fri frakt
dhl_logo klarna_logo mastercard_logo visa_logo
Start / Dryck / Te Kaffe & Choklad / Te No1 Björklunds Blend

Te No1 Björklunds Blend

Fåtal kvar

Beskrivning:

Svart te från ekologiska odlingar med toner av mogna blommor, röda bär och tropiska frukter.
95:-
Mängd: 115g
Ursprung: Sverige
Producent: Björklunds Kafferosteri

Björklunds Kafferosteri rostar bönorna på plats i närheten av nya Saluhallen Slakteriet på Slakterigatan 10 i Västerås och skapar nya typer av specialkaffe för hjärta och hjärna. Björklunds Kafferosteri tror på äkta kaffekärlek och njutningsfulla upplevelser för alla sinnen. Förutom att bjuda livsnjutare på ett äkta kvalitetskaffe, resultatet av kunnande, passion och hantverkskänsla, vill de få människor att öppna ögonen för specialkaffe.

Som de kaffeälskare de är, vill Björklunds Kafferosteri sprida kunskapen och upplevelsen av ett gott, nyrostat kaffe (doften, smaken ch känslan) i Sverige. Med Björklunds Kafferosteri lever den 100 år gamla, lokala kafferostartraditionen igen med dofter, intryck och varor av hög kvalitet. Här kan livsnjutare upptäcka och utmanas i upplevelsen hur ett kaffe ska och kan smaka. Rosteriet visar nya vägar till kaffenjutning med hjärta och hjärna och hedrar ett lokalt, passionerat hantverk som sträcker sig över ett sekel.

Innehållsförteckning
Innehåll: Svart te, ananas, papaya, russin, rosblad, malvablad, ringblomma, naturliga aromer.
Tips från Gourmetrummet
Bryggtemperaturen för svarta teer ligger emellan 96 - 98 grader. Anledningen med olika temperaturerna för de olika tesorterna är att smakämnen blir lösliga vid olika temperaturer, för varmt vatten resulterar oftast i att tebladen bränns. Svarta teer doseras en tesked per kopp och har en bryggtid på ca 4 minuter. Skall teet drickas med mjölk, låt det dra något längre. Var vaksam med bryggtiden eftersom tanninerna i svart te snabbt utvecklar en bitter smak.
Liknande produkter