Kex, Grissini & Bröd - Gourmetrummet®

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Är du ny kund?

delikatesser på nätet

TILL MENY
deli   Din delikatessbutik online       Snabb leverans 1-2 dagar       Fri frakt
deli   Din delikatessbutik online
  Snabb leverans 1-2 dagar
  Fri frakt
Start / Skafferi / Bröd, Kex, & Grissini / Pacha Mama Majsknäcke
Pacha Mama Majsknäcke

Pacha Mama Majsknäcke

Beskrivning:

Knäckebröden bakas enligt gamla inkatraditioner och innehåller chiafrön. Namnen är på Inkaspråket Quecha och namngivna från de mytomspunna gudarna. Brödet bakas för hand i Hedemora enligt peruianska traditioner av enbart rena ingredienser och helt utan tillsatser, fria från gluten, socker och stärkelse.
29:- 59:-
Mängd: 165g
Ursprung: Sverige
Producent: Inka Of Sweden

Med inspiration från Peru, skapat i Dalarna med känsla och en gnutta magi. Inka Of Sweden erbjuder fantastiska produkter såsom chiafrön, macapulver, fröknäcke, majsknäcke & sötpotatisknäcke. Produkterna innehåller noggrant utvalda ingredienser, inga tillsatser och är fritt från stärkelse, gluten & socker.

Inkariket växte fram i Perus högländer under tidigt 1200-tal. Det blomstrade och sträckte sig över länder som Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile och Argentina. Inkafolket bar på en rik kultur och var konstnärer inom mat, smycken och hantverk och levde i symbios med naturen och i tron att naturen var besjälad.

”Det finns alltid en gnutta magi i det som tillagas och nya spännande smaker som ännu inte hittat till Norden. Med mina produkter hoppas jag återupprätta traditioner värda att utveckla och en vacker dag vill jag kunna ge tillbaka till den vackra kultur som givit världen så mycket. Jag bär alltid med mig min fars visdomsord, som gått från generation till generation. Att inte ljuga, inte stjäla och att arbeta hårt. För mig betyder det att du kan lita på att produkterna är rena, att mina avsikter är goda och att jag kommer att göra allt för att du ska tycka om produkterna och att jag så småningom kan göra skillnad för det levande Inkafolket i Peru.” – Grundare Wiwi Grenbjörk

Välj antal

Innehållsförteckning
Baseras på majsmjöl 100% och chiafrön och innehåller Chiafrö, Pumpakärnor, Majsmjöl, Solrosfrö, Sesamfrö, Linfrö och salt från Anderna.
Liknande produkter