Gourmetrummet®

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Är du ny kund?

delikatesser på nätet

TILL MENY
deli   Din delikatessbutik online       Snabb leverans 1-2 dagar       Fri frakt
deli   Din delikatessbutik online
  Snabb leverans 1-2 dagar
  Fri frakt
Orcco

Orcco

Beskrivning:

Saltet är ett bergkristallsalt och kommer från bergen i Anderna. Saltet samlas upp från vattenkällor som sipprar upp ur berggrunden, och har gjort detta sedan urminnes tider. Vattnet och saltet är skyddat från föroreningar från hav och land, och till skillnad från gruvbrutet salt har skörden av detta salt en mycket låg miljöpåverkan. Det andiska saltet är rikt på näringsämnen och mineraler. Utifrån det har vi tillsatt chiafrön och spännande smaker.
119:- 149:-
Mängd: 220g
Ursprung: Sverige
Producent: Inka Of Sweden

Med inspiration från Peru, skapat i Dalarna med känsla och en gnutta magi. Inka Of Sweden erbjuder fantastiska produkter såsom chiafrön, macapulver, fröknäcke, majsknäcke & sötpotatisknäcke. Produkterna innehåller noggrant utvalda ingredienser, inga tillsatser och är fritt från stärkelse, gluten & socker.

Inkariket växte fram i Perus högländer under tidigt 1200-tal. Det blomstrade och sträckte sig över länder som Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile och Argentina. Inkafolket bar på en rik kultur och var konstnärer inom mat, smycken och hantverk och levde i symbios med naturen och i tron att naturen var besjälad.

”Det finns alltid en gnutta magi i det som tillagas och nya spännande smaker som ännu inte hittat till Norden. Med mina produkter hoppas jag återupprätta traditioner värda att utveckla och en vacker dag vill jag kunna ge tillbaka till den vackra kultur som givit världen så mycket. Jag bär alltid med mig min fars visdomsord, som gått från generation till generation. Att inte ljuga, inte stjäla och att arbeta hårt. För mig betyder det att du kan lita på att produkterna är rena, att mina avsikter är goda och att jag kommer att göra allt för att du ska tycka om produkterna och att jag så småningom kan göra skillnad för det levande Inkafolket i Peru.” – Grundare Wiwi Grenbjörk

Välj antal

Innehållsförteckning
80% salt, 20% chiafrön
Liknande produkter