Olja - Gourmetrummet®

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Är du ny kund?

delikatesser på nätet

TILL MENY
deli   Din delikatessbutik online       Snabb leverans 1-3 dagar       Fri frakt
deli   Din delikatessbutik online
  Snabb leverans 1-3 dagar
  Fri frakt
dhl_logo klarna_logo mastercard_logo visa_logo
Start / Olja & Vinäger / Olja / Extra Virgin Olivolja Emilio 500ml

Extra Virgin Olivolja Emilio 500ml

Finns i lager

Beskrivning:

Nu har du chansen att köpa ditt numrerade exemplar av Gabriellonis fantastiska olivolja Emilio. Upplagan är ytterst begränsad och varje flaska numrerad.

Emilio representerar en dotters hängivenhet till sina föräldrar. Det är denna tacksamhet som systrarna Gabrielloni ha gett sin far Emilio, en livsmentor främst och en mentor i olja utöver det.

Emilio är en extra virgin olivolja gjord på en enda sorts oliver, Frantoio. Den sort Emilio själv föredrog.

Oliverna handplockas innan de hunnit mogna till fullo och pressas inom två timmar från skörd. Detta bidrar till den låga syrahalten på 0,2%.

Oljan är Fruttato medio (medelfruktig), söt och välbalanserad mellan bitter och kryddig, med örtig arom. Spännande smak av kardon och grön mandel.

Emilio är vackert förpackad i silkscreenstryckt flaska. Denna är placerad på en bas av Frantoio olivträ med ett yttre hölje av guldfolierat silkespapper, fäst med snöre och läderknapp. Upplagan är begränsad och varje flaska numrerad.
798:-
Mängd: 500ml
Ursprung: Italien
Producent: Gabrielloni
Extra jungfru olivolja av högsta kvalitet sedan 1955!

Tre generationer, massor av passion, och en region som blandar skönhet, kultur och hårt arbete. Det är ingedienserna som kan vara hemligheten till Gabriellonis olivolja. Familjen Gabrielloni har med erfarenhet och driv tillverkat olivolja sedan 1955. Men själva odlingen av oliver har alltid varit grundstenen i deras arbete.
Farfar Marino var den första att ta de handplockade oliverna från Recanatis kullar för att pressa dem i familjens olivkvarn. På 60-talet utökades produktionen av sonen Emilio och kärleken till olivoljan spreds genom familjen.

Noggrannhet och kompetens, passion och engagemang.
Med sin ärvda erfarenhet och passion arbetar nu barnbarnen Elisabetta och Gabriella Gabrielloni genom årstiderna med att utvinna sin dyrbara olivolja. Ingen del av processen är oviktig, allt kontrollerat och utvalt med noggrannhet. Från beskärningen av trädplantor till det omsorgsfulla valet av oliver, från pressning till buteljering, alla steg följs rigoröst.

Detta är det enda sättet att utvinna Gabriellonis extra jungfru olivolja. Och det är det här engagemanget som gjort dem till vinnare av flera prestigefyllda priser både i och utanför Italien.
Innehållsförteckning
Liknande produkter