Olja - Gourmetrummet®

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Är du ny kund?

delikatesser på nätet

TILL MENY
deli   Din delikatessbutik online       Snabb leverans 1-3 dagar       Fri frakt över 349kr
deli   Din delikatessbutik online
  Snabb leverans 1-3 dagar
  Fri frakt över 349kr
dhl_logo klarna_logo mastercard_logo visa_logo
Start / Olja & Vinäger / Olja / Kallpressad Tång- & Dillolja

Kallpressad Tång- & Dillolja

Fåtal kvar

Beskrivning:

Kallpressad rapsolja smaksatt med handskördad tång, dill, och rivet citronskal. Använd oljan till fisk & skaldjur, sallader och rotfrukter, tångmajonnäs, dressingar och marinader. Testa att slunga färskpotatis i Tång- & Dillolja tillsammans med färsk dill och havssalt.
108:-
Mängd: 375ml
Producent: NORDISK

Nordisk är som namnet avslöjar en nordisk leverantör av ett fantastiskt produktsortiment på flaska och burk, med ett innehåll på råvaror enbart från Nordens naturliga förråd. Produkterna är handgjorda för den absolut bästa kvaliteten och företaget levererar också en kreativitet utöver det vanliga.

Nordisk har återupptagit det nordiska matkulturarvet och skapat spännande sammansättningar av råvaror som förenar funktion, natur, kultur och historia. Det bästa med Norden, menar grundaren till Nordisk, är att vi har en ren natur med många härliga säsonger. Av dessa säsonger skapar vi delikatesser i spännande smakkombinationer.

Innehållsförteckning
Kallpressad rapsolja (96%), dill (2%), tång (<1%)(Sockertång – Laminara saccharina, Blåstång – Focus Vesiculosus, Sågtång – Fucus Serratus), citron.
Tips från Gourmetrummet
Häll Tång- och Dilloljan över fint skivad blom- och fänkål, tillsammans med lite knipplök och salt & peppar
Liknande produkter