Olja - Gourmetrummet®

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Är du ny kund?

delikatesser på nätet

TILL MENY
deli   Din delikatessbutik online       Snabb leverans 1-3 dagar       Fri frakt
deli   Din delikatessbutik online
  Snabb leverans 1-3 dagar
  Fri frakt
dhl_logo klarna_logo mastercard_logo visa_logo
Start / Olja & Vinäger / Olja / Lattine Olivolja med Bel Tocco

Lattine Olivolja med Bel Tocco

Finns i lager

Beskrivning:

Galantinos smaksatta olivoljor är framställda på naturlig väg, genom att helt enkelt pressa oliverna tillsammans med de färska citrusfrukterna eller nyplockade örterna. De är underbart aromatiska och kommer ge dina läckraste maträtter en unik touch. Den praktiska och färgstarka förpackningen passar perfekt i det moderna köket.

Bel Tocco är en olivolja smaksatt med aromatiska kryddor: Basilika, oregano, timjan, dill, dragon. Idealisk att till sallader, grönsaker, kött och fisk.
98:-
Mängd: 250ml
Ursprung: Italien
Producent: Gabrielloni
Extra jungfru olivolja av högsta kvalitet sedan 1955!

Tre generationer, massor av passion, och en region som blandar skönhet, kultur och hårt arbete. Det är ingedienserna som kan vara hemligheten till Gabriellonis olivolja. Familjen Gabrielloni har med erfarenhet och driv tillverkat olivolja sedan 1955. Men själva odlingen av oliver har alltid varit grundstenen i deras arbete.
Farfar Marino var den första att ta de handplockade oliverna från Recanatis kullar för att pressa dem i familjens olivkvarn. På 60-talet utökades produktionen av sonen Emilio och kärleken till olivoljan spreds genom familjen.

Noggrannhet och kompetens, passion och engagemang.
Med sin ärvda erfarenhet och passion arbetar nu barnbarnen Elisabetta och Gabriella Gabrielloni genom årstiderna med att utvinna sin dyrbara olivolja. Ingen del av processen är oviktig, allt kontrollerat och utvalt med noggrannhet. Från beskärningen av trädplantor till det omsorgsfulla valet av oliver, från pressning till buteljering, alla steg följs rigoröst.

Detta är det enda sättet att utvinna Gabriellonis extra jungfru olivolja. Och det är det här engagemanget som gjort dem till vinnare av flera prestigefyllda priser både i och utanför Italien.
Innehållsförteckning
Liknande produkter