Popcorn & Chips - Gourmetrummet®

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Är du ny kund?

delikatesser på nätet

TILL MENY
deli   Din delikatessbutik online       Snabb leverans 1-2 dagar       Fri frakt över 399 kr
deli   Din delikatessbutik online
  Snabb leverans 1-2 dagar
  Fri frakt över 399 kr
dhl_logo klarna_logo mastercard_logo visa_logo
Start / Sött & Salt / Popcorn & Chips / Potatischips Säsongens Potatis
Potatischips Säsongens Potatis

Potatischips Säsongens Potatis

Beskrivning:

Här får säsongen styra vilka potatissorter vi väljer. Runt midsommar är det färskpotatis och på hösten brukar det vara en av våra färgglada sorter. Varje säsong har sin tjusning. Avnjut säsongens chips tillsammans med rökt kött, örtig dipp och ljus öl. Larsviken är familjeföretaget med rötterna grundade djupt ner i den nordvästra skånska myllan. I åtta generationer tillbaka i tiden har man drivit jordbruk på Larsviken med stort fokus på just potatis!
25:- 39:-
Mängd: 125g
Ursprung: Sverige
Producent: Larssons Delikatesschips

Sveriges enda chipseri! I Chipseriet på gården förädlar de sina egenodlade potatisar och rotfrukter till välsmakande Larssons Chips. Ur deras unika potatissamling med cirka 550 sorters potatis väljer de ut den bästa potatisen för säsongen.

Deras önskan är att varje potatis och rotfrukts naturliga smak och unika karaktär tas till vara och att hantverket bakom odlingen och förädlingen ska kännas i varje chips krispighet och smak.

Larssons Chips använder enbart 100 % kallpressad rapsolja från Gunnarshögs Gård på Österlen till friteringen, vilket ger en härligt nötig smak på chipsen. Att de låter tillverkningen av chipsen i fritösen få ta lite längre tid, och därför inte behöver värma upp rapsoljan så högt som vid annan chipstillverkning, bidrar till att transfetter undviks vilket är mycket positivt ur ett hälsoperspektiv.

Innehållsförteckning
Potatis, kallpressad rapsolja och havssalt.
Liknande produkter