Popcorn & Chips - Gourmetrummet®

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Är du ny kund?

delikatesser på nätet

TILL MENY
deli   Din delikatessbutik online       Snabb leverans 1-3 dagar       Fri frakt över 399 kr
deli   Din delikatessbutik online
  Snabb leverans 1-3 dagar
  Fri frakt över 399 kr
dhl_logo klarna_logo mastercard_logo visa_logo
Start / Sött & Salt / Popcorn & Chips / Potatischips Vildpotatis
Potatischips Vildpotatis

Potatischips Vildpotatis

Finns i lager

Beskrivning:

Solanum Phureja, en smakrik kusin till vår älskade potatis. Vildpotatis har en fantastisk gyllengul färg, nötig smak och blir riktigt krispiga chips. Avnjutes bäst tillsammans med creme fraiche, löjrom och ljus öl. Sveriges enda chipseri! Larsviken är familjeföretaget med rötterna grundade djupt ner i den nordvästra skånska myllan. I åtta generationer tillbaka i tiden har man drivit jordbruk på Larsviken med stort fokus på just potatis!
39:-
Mängd: 125g
Ursprung: Sverige
Producent: Larssons Delikatesschips

Sveriges enda chipseri! I Chipseriet på gården förädlar de sina egenodlade potatisar och rotfrukter till välsmakande Larssons Chips. Ur deras unika potatissamling med cirka 550 sorters potatis väljer de ut den bästa potatisen för säsongen.

Deras önskan är att varje potatis och rotfrukts naturliga smak och unika karaktär tas till vara och att hantverket bakom odlingen och förädlingen ska kännas i varje chips krispighet och smak.

Larssons Chips använder enbart 100 % kallpressad rapsolja från Gunnarshögs Gård på Österlen till friteringen, vilket ger en härligt nötig smak på chipsen. Att de låter tillverkningen av chipsen i fritösen få ta lite längre tid, och därför inte behöver värma upp rapsoljan så högt som vid annan chipstillverkning, bidrar till att transfetter undviks vilket är mycket positivt ur ett hälsoperspektiv.

Innehållsförteckning
Vildpotatis, kallpressad rapsolja och havssalt.
Liknande produkter