Sött - Gourmetrummet®

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Är du ny kund?

delikatesser på nätet

TILL MENY
deli   Din delikatessbutik online       Snabb leverans 1-3 dagar       Fri frakt över 349kr
deli   Din delikatessbutik online
  Snabb leverans 1-3 dagar
  Fri frakt över 349kr
dhl_logo klarna_logo mastercard_logo visa_logo
Start / Sött & Salt / Sött / Clotted Cream Fudge

Clotted Cream Fudge

Finns i lager

Beskrivning:

Mjuk fudge gjorde på engelsk så kallad ”clotted cream” som är en tjockare grädde, för en riktigt mjuk och fyllig konsistens. Gardiner´s of Scotland är specialiserade på vaniljkonfekt i läckra plåtburkar och är ett familjedrivet företag sedan 1949.
119:-
Mängd: 200g
Producent: Gardiner´s of Scotland

Gardiner´s of Scotland är specialiserade på vaniljkonfekt i läckra plåtburkar och är ett familjedrivet företag sedan 1949. Idag drivs Gardiner´s av den andra generationen familjemedlemmar. Tom med fru Maureen samt barnen Tom och Hazel arbetar varje dag för att säkerställa den högsta kvaliteten i verksamhetens alla led.

Gardiner´s allra första produkt var ett nougatrån som såldes tillsammans med glass på stora event runtom i Skottland och England, t.ex. under Royal Highland Show och British Open Golf Championships. Kunder började snabbt att efterfråga fler sötsaker varvid Gardiners tog fram en söt vaniljfudge.

Idag, 60 år senare, exporterar Gardiners vaniljfudge till stora delar av världen. Speciellt populär är deras vaniljfudge smaksatt med olika sorters Malt Whisky.

Innehållsförteckning
Socker, glukossirap, sötad kondenserad skummjölk, palmolja*, clotted cream (mjölk) (7%), vaniljarom, salt. *Från certifierat hållbara livsmedelskällor.
Liknande produkter