Kex, Grissini & Bröd - Gourmetrummet®

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Är du ny kund?

delikatesser på nätet

TILL MENY
deli   Din delikatessbutik online       Snabb leverans 1-3 dagar       Fri frakt över 349kr
deli   Din delikatessbutik online
  Snabb leverans 1-3 dagar
  Fri frakt över 349kr
dhl_logo klarna_logo mastercard_logo visa_logo
Start / Skafferi / Bröd, Kex, & Grissini / Lingonknäcke Miniälg EKO

Lingonknäcke Miniälg EKO

Finns i lager

Beskrivning:

Ekologiskt knäckebröd bakat av forntida sädesslag från lokala bönder, smaksatt med lingon.
39:-
Mängd: 45g
Producent: Knäck & Bräck
Knäck & Bräck är ett familjeföretag som startades hösten 2008 av Annalena Brage i Östra Tunhem , en liten by beläget ca en mil norr om Falköping i Västra Götaland. Idag ägs och drivs Knäck & Bräck av Annalena Brage och Niclas Geidvall.

Vi har en viktig grundregel i allt vi gör – Bara det bästa är gott nog! Med det menar vi att man kan aldrig fuska sig till en bra produkt, de råvaror vi använder är de allra bästa vi kan hitta.

I bageret bakar vi ekologiskt, med forntida sädesslag, odlade i närområdet av lokala bönder. Att knyta samman vårt tusenåriga arv att använda dessa forntida sädesslag med vårt moderna sätt att konsumera känns som ett sätt att sluta cirkeln och knyta ihop ”förr” och ”nu”.

Vårt mjöl är både odlat och malt lokalt och levereras av bonden själv till oss varje vecka. Vi använder endast mjöl från Wästgötarnas gårdar. Wästgötarna är åtta bönder som specialiserat sig just på de forntida sädesslagen.

Alla våra recept har skapats och utformats utifrån dessa mjölers unika karaktärer. Våra fröer, bär och tillbehör handlar vi, så mycket som möjligt svenskt och ekologiskt utan tillsatser. Vi använder inga tillsatser, inget socker i knäckebrödet, ingen jäst och inget tillsatt fett.
Innehållsförteckning
Grovmalen RÅG, vatten, DINKELVETEMJÖL, lingon,EMMERVETEMJÖL, salt. Kan innehålla spår av nötter och sesam.
Liknande produkter