Fröer, Nötter & Bär - Gourmetrummet®

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Är du ny kund?

delikatesser på nätet

TILL MENY
deli   Din delikatessbutik online       Snabb leverans 1-3 dagar       Fri frakt över 349kr
deli   Din delikatessbutik online
  Snabb leverans 1-3 dagar
  Fri frakt över 349kr
dhl_logo klarna_logo mastercard_logo visa_logo

Chiafrön

Finns i lager

Beskrivning:

Chiafrön från Peru. Chiafrön innehåller massor av omega 3. De är rika på antioxidanter som kan hjälpa kroppen att bekämpa fria radikaler och absorberar upp till tolv gånger sin egen vikt. Det gör att du håller dig mätt längre. Chiafrön bidrar även till att du får en jämnare blodsockernivå och en matsked chiafrön innehåller mer kalcium än en deciliter mjölk. Du kan använda chiafrön i matlagning, bakning och i drycker. Några vanliga saker man kan göra med chiafrön är chiapudding, chiagröt, chiasmoothie, chiapannkakor och chiabröd. Eller så tar du en matsked chifrön i ett glas vatten varje morgon och kväll. Kroppen kommer att älska det!
39:- 49:-
Mängd: 225g
Producent: Inka Of Sweden

Med inspiration från Peru, skapat i Dalarna med känsla och en gnutta magi. Inka Of Sweden erbjuder fantastiska produkter såsom chiafrön, macapulver, fröknäcke, majsknäcke & sötpotatisknäcke. Produkterna innehåller noggrant utvalda ingredienser, inga tillsatser och är fritt från stärkelse, gluten & socker.

Inkariket växte fram i Perus högländer under tidigt 1200-tal. Det blomstrade och sträckte sig över länder som Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile och Argentina. Inkafolket bar på en rik kultur och var konstnärer inom mat, smycken och hantverk och levde i symbios med naturen och i tron att naturen var besjälad.

”Det finns alltid en gnutta magi i det som tillagas och nya spännande smaker som ännu inte hittat till Norden. Med mina produkter hoppas jag återupprätta traditioner värda att utveckla och en vacker dag vill jag kunna ge tillbaka till den vackra kultur som givit världen så mycket. Jag bär alltid med mig min fars visdomsord, som gått från generation till generation. Att inte ljuga, inte stjäla och att arbeta hårt. För mig betyder det att du kan lita på att produkterna är rena, att mina avsikter är goda och att jag kommer att göra allt för att du ska tycka om produkterna och att jag så småningom kan göra skillnad för det levande Inkafolket i Peru.” – Grundare Wiwi Grenbjörk

Innehållsförteckning
Chiafrön.
Liknande produkter