Delikatesser - Gourmetrummet®

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Är du ny kund?

delikatesser på nätet

Om gourmetrummet

Vi är passionerade när det kommer till iögonfallande, unika delikatesser. Kvalité och utseende är det vi erbjuder i samarbete med våra småskaliga och andra mer kända producenter, som tillverkar premiumvaror med mycket kärlek och omsorg om natur och råvaror. Vårt mål är att ge en exklusiv välsmakande matupplevelse till hemmakockarna där vi handplockat varor från alla världens hörn, som vi själva gärna vill ha i våra skafferier. Här på Gourmetrummet hittar du ett noga utvalt sortiment som tagits fram på ett ansvarsfullt sätt och är tänkt att ge en levande, spännande känsla i köket.


Jag som har huvudansvaret för Gourmetrummet heter Emma och brinner för matkunskap och är konstant hungrig på ny inspiration. Jag vill vara först med det senaste och söker efter spännande varor som skapar en upplevelse. Till min hjälp har jag andra matintresserade personer som är på jakt efter det där lilla extra i vardagen, då de anser som jag – att lyxig mat ska vara enkelt, vackert och utsökt!


Är du bloggare eller influencer? Prata gärna med oss om ett samarbete för att smaka på, njuta av och marknadsföra våra produkter!

Följ oss gärna på Facebook, Instagram och vår blogg!

Varmt välkommen att dela vår passion!

//Team Gourmetrummet